Alternative Definitions of Fuck

Θα σου πω εγώ τι έγινε μεγάλε. Το πρωί οι γυναίκες έπαιρναν τα αυτοκίνητά τους, αφού έφευγαν οι άντρες τους και έψαχναν να γαμηθούν. Άκου που σου λέω, ταξιτζής πολλά χρόνια στην πιάτσα. Τις έβλεπα μέσα στα αυτοκίνητά τους, στην Κατεχάκη, στη Μεσογείων, φτιαγμένες, φτιασίδι να δεις ! να βρουν να γαμηθούν.

Τώρα ; Δεν παίζει χρήμα μεγάλε, δεν τους δίνουν, κάθονται σπίτι, δεν ξέρω τι σκατά κάνουν, τελείωσαν αυτές οι εποχές, κρίση ακούς ; δε γαμεί κανείς.Για αυτό ειναι άδειοι οι δρόμοι που ρωτάς -

Κατηφόρισα τη Γαλατσίου κοιτάζοντας τις άχαρες πολυκατοικίες να περνούν και σκεφτόμουν ότι ήθελα να γράψω κάτι για το παράνομο, παρακμιακό, βρώμικο σεξ. Να μαζέψω εκείνες τις λιγοστές εικόνες από όσο θυμάμαι, τις ατάκες πάνω στα μεθύσια και στα άπειρα τσιγάρα – τα τσιγάρα πριν, τα τσιγάρα μετά.

Να ρίξεις ασετόν σε ένα φίλτρο τσιγάρου, γίνεται χύσι, σπας πλάκα, πολύ γέλιο. Μα τι είναι χύσι, ήμουν στο γυμνάσιο  και ανηφόριζα με ένα λυκειοπαιδο την Κύπρου στα Πατήσια να παω στο 41ο στην Πλατεία Αμερικής. Παντελής, φορούσε κάτι aviators και κάτι fake δερματίνες επειδή κάποιος του είπε ότι έμοιαζε στον Tom Cruise. Άσχετο όταν έδινα Πανελλαδικές, Ιστορία, εκείνη τη νύχτα έπαιζε το Coctail. Το είδα όλο αγνοώντας τη συνοριακή γραμμή Εσκι-Σεχρί-Κιουτάχια-Αφιον Καραχυσάρ (ή Χυσιάρ δε θυμάμαι). Κάτι έγραψα την άλλη μέρα.

Άκου αγόρι μου, η γυναίκα σε θυμάται μέχρι να πάρει τον επόμενο πούτσο μέσα της. Με το που τον πήρε, είσαι ξοφλημένος, ξεγραμμένος, καπίτο. Δεν ξέρω πού τα σημειώνεις αυτά μέσα σου, γράψτο. Αν μπορούσα να το κρεμάσω στο μαγαζί θα το έκανα ! Σε μαρμάρινη πλάκα Σπυράκο, άντε γράφεις κιόλας, αυτά να γράψεις ρε, όχι μυθιστορηματάκια γλυκανάλατα και μεθυσμένα. [σηκώνει τα χέρια, γράφει στον αέρα] η πούτσα είναι γομολάστιχα – τα σβήνει όλα.

Ήταν ένας παράδρομος κόντα στην Κάνιγγος που είχε ένα υπόγειο φωτοτυπάδικο. Εκεί εκτύπωνα κάτι μυθιστορήματα των 20 σελίδων και τα μοίραζα σε ένα παρεάκι στο Πανεπιστήμιο. Πρέπει να στο χω ξαναπεί αυτό.

Μουνί φίλε, όλα για το μουνί γίνονται. Σε βλέπω που παίζεις με τα δάχτυλά σου στην τσιμούχα της πόρτας, μη μου τη χαλάσεις, δεν είναι μουνί, πόσο καιρό έχεις να γαμήσεις, χαχαχαχαχαχα, πλάκα σου κάνω ρε, μη στραβώνεις.

Αγ. Μελετίου, βροχή, φώτα, το ταξί πήχτρα στην τσιγαρίλα, καδένα στο δεξί χέρι, πρόταση για μπουρδέλο στη Φυλής (κοντά είναι, τον έριχνα ένα πούτσο τώρα) και μετά πατσά στο Σαλονικιό στον Αγ. Νικόλα και σκυλάδικο στην Εθνική.

Εκείνη την Εθνική στο 90, με τον παππού αγκαλιά με το Ρωσιδάκι, κόκκινο string, γόβες, κουρασμένα μάτια, πού πάμε, πού πάμε ρε.

Μην κοιτάς, τη γλείφει, Θεέ μου, τη γλείφει θα ξεράσω

[δε λέω με ποιόν] στην Γ’ Σεπτεμβρίου, ατενίζοντας μια γέρικη γλώσσα να παλεύει να αγγίξει το εισαγόμενο κρέας, λίγο, λίγη σάρκα, να πάρει λες από την σκοτωμένη της νιότη.

Θολωμένες μάπες, σβησμένες μνήμες ανάμεσα στη λάσπη του τσιγάρου στο τασάκι. Σκόρπιες μνήμες, αντρίκιες καύλες, από αυτές που σε κάνουν να αποφασίζεις τι θα βάλεις στην άκρη και τι όχι. Ποιες γκόμενες θα εξαφανίσεις από τη ζωή σου και ποιες θα αποφασίσεις να κρατήσεις.

Μα όλες γαμιούνται ρε, κοίταξέ τες πώς κοιτάνε, στάζουν, φαντάσου το, κάτω από τα φορέματά τους, κάτω από τα κιλοτάκια τους, περιμένουν

Κεφάλι ακουμπισμένο σε ένα τοίχο με ψεύτικο τούβλο, μπάτσος της συμφοράς, κοκάκιας, πρεζόνι, προστάτης. Και εγω πίσω από το μπαρ να αλλάζω τα CD, μη φύγει η αλλαγή, πού Traktor τότε, μετρούσες οκτάβες με το αυτί.

Τώρα γιατί μου ήρθαν αυτά, δεν ξέρω, καύλες άγνωστες του συγγραφέως (βεβαίως βεβαίως). Διάβαζε και μη ερεύνα, άνοιξα βαλίτζα, ρίξε την κλεφτή σου ματιά, να ικανοποιείται το μάτι, η περιέργεια, το οτιδήποτε.

Καλά Γ*μήσια

-

-

-

Υ.Γ – Ντροπήηηηηηηηηη

One thought on “Alternative Definitions of Fuck

  1. σκληρή προσέγγιση (διπλής ανάγνωσης) αλλά κάπως έτσι είναι//μια φεμινιστική ένσταση μόνο, δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στα δύο φύλα, όσον αφορά το σεξ τουλάχιστον.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s